Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon érdemes ezzel orvoshoz...

Vajon érdemes ezzel orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

5 hónappal ezelött bárányhimlös voltam és ugye a betegségbol kifolyólag nemnagyon tudtam táplálkozni. Ekkor sikerult 73 kilórol ami szerintem egészségesnek mondható 69-re fogynom. Ez önmagában még nemis lenne gond. Csupán azóta hiába eszem nagyobb adagokat mint addig, hétröl-hétre csökken a testsúlyom. Nem sportolok semmit, csupán egész nap talpon vagyok mint azelött és szaladgálok A-ból B pontba. De most 5 hónappal a betegség után márcsak 62 kiló vagyok. És sokkal gyakrabban is vagyok beteg. Szerintetek ez így normális és majd "idövel" helyrejön , vagy menjek el a doktorhoz mert valami gond lehet a szervezetemben? Próbáltam én már mindenféle dolgokat. 1 hónapig ipari mennyiségben "zabáltam" már szinte hogy legalább elérjem a 70 kilót, de bármennyit eszem , sportolok vagy nemsportolok hosszabb ideig 1 dekát sem hízok felfele. Csak fogyok el szépen lassan :) próbálkozzak meg a doktorral vagy tudtok esetleg valami egyszeru de nagyszeru modszert hogy félév mulva ne úgy nézzek ki mint egy etióp kisgyerek?

16f

2012. febr. 16. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Én elmennék a helyedben dokihoz. Vérképből meg tudja mondani van -e esetleg valami gyulladás a szervezetedben (csak erőszakold ki :p), és megtudod, hogy van -e esetleg valami gond.

Meg lehet a doki meg tudja mondani, hogy ilyen betegség után ez a testsúly csökkenés mennyi ideig normális.

2012. febr. 17. 00:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, egy vérkép kellene. Menj a házidokihoz.
2012. febr. 17. 00:28
 3/6 anonim ***** válasza:
A helyedben örültem volna hogy fogysz, mivel 16 évesen elég sok volt a 73 kiló, bőven elég a 60 pár kiló, bár attól függ mekkora vagy termetre. Ha alacsony akkor még a 60 is sok
2012. febr. 17. 00:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem normális, ha egy 16 éves ilyen drasztikusan fogy! A bárányhimlő alatt OK, de azóta semmiképp. Siess a dokihoz, az a tippem, hogy valami felszívódási zavarod lett, talán valami intolerancia alakult ki, de ez csak tipp, nem vagyok orvos, és ezer dolog lehet, nem szabad várni!
2012. febr. 17. 00:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Mivel magas vagyok a 73 kiló egyáltalán nemvolt sok. úgyis böven vékony voltam :) de így már szinte meglehet számolni a bordáimat. Am a többieknek köszönöm, a héten benézek a dokihoz.
2012. febr. 17. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Mire kell a vérkép, azt mondjátok meg...
2012. febr. 17. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!