én lány vagyok, és a barátom is brotválja. nekem ez jön be inkább, nem az ha tiszta szőr. de gondolj bele, milyen lenne ha egy lány nem borotválná..?!
2012. febr. 16. 21:29
2/11 A kérdező kommentje:
Hát ja! Kösz a választ ,ez hasznos volt!
2012. febr. 16. 21:33
3/11 anonim válasza:
Próbáld ki,borotváld le és meglátod,hogy sokkal kellemesebben fogod magad érezni.Higéniai szempontból is jobb ha borotválva van és igen a sexuális együttlét során is!Arra viszont számíts,hogy amikor elkezd nőni a szőrzet,akkor szúrni fog.Leborotválod újra és újra és nem lesz gond:-)
2012. febr. 16. 21:36
4/11 anonim válasza:
nincsmit.
örülök hogy tudtam segíteni :)
2012. febr. 16. 21:37
5/11 anonim válasza:
Majd ha felnőtt leszel, nem lesz ilyen gondod :D
2012. febr. 16. 21:42
6/11 anonim válasza:
14 évesen.. semmi jóra nem vezet szexxel foglalkozni. ez válasz a kérdésedre is, mert emiatt fölösleges leborotválni. később igen, elképzelhető a mai divat szerint, hogy a partnerednek úgy tetszetősebb lesz.
2012. febr. 16. 22:18
7/11 anonim válasza:
john_doe most mi bajod van?Nem egy 14évest foglalkoztat már a mai világban a sex!A mai fiatalok sajnos már mások,mint mi egykor voltunk!Más világot élünk már sajnos!
2012. febr. 16. 22:22
8/11 anonim válasza:
nem baj, csak probléma. nekik. ezért írtam tanácsként, hogy még hagyja.
ha már a szülei esetleg ezt nem ajánlják neki, mert abban gondolom egyetértünk, hogy ennyi idősen jó dolog nem sülhet ki az amúgy csodálatosan is eltölthető együttlétekből. de az együttlétek egy testi-lelki érettséget is igényelnek, a mai 14 évesek pedig semmivel sem érettebbek mint akármennyi idővel ez előtt voltak a fiatalok.
csak manapság kevesebb korlát van, és nagyobb elkényelmesedés, de egyikből sem következik, hogy egy ilyen fontos dolgot siettetni kéne. illetve egyértelműnek tartom, hogy megéri hátráltatni kicsit ezeket a dolgokat, addig a bizonyos testi-lelki érettségig.
2012. febr. 16. 22:27
9/11 anonim válasza:
john_doe ez így van és egyet is értek veled!De sokan nem így gondolkodnak,mint mi...
2012. febr. 16. 22:32
10/11 anonim válasza:
Miért kell egyáltalán leborotválnod? Egy finom selymes szőrzet szerintem sokkal izgatóbb, mint egy csupasz kukac.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!