Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért rázok meg mindenkit?

Lacko99 kérdése:

Miért rázok meg mindenkit?

Figyelt kérdés
Egy ideje ha érintem a családtagjaimat megrázom őket,miért?
2012. febr. 13. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fel vagy töltődve elektromossággal, okozhatják műszálas ruhák, szék, szőnyeg, száraz levegő, stb.
2012. febr. 13. 07:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az okot én sem tudom, de én is ezt csinálom már hetek óta, de mellette még sorra teszem tönkre az égőket, elektromos berendezéseket is... (Remélem a gépet nem ütöm ki.) De én egyébként az öblítőre gyanakszom, mert most új van, és valahol olvastam, hogy az öblítők egy része antisztatizál, és most lehet, hogy olyat vettem, ami nem. De ez csak tipp. Igazából foglalmam sincs, de nekem már kezd elegem lenni.
2012. febr. 13. 07:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Télen a lakásban alacosnyabb a páratartalom, magasabb páratartalomnál a ruhák és tárgyak elektrosztatikus feltöltődése is mérséklődik, párásítani kell.
2012. febr. 13. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!