Skizofrénia vagy mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Anya pánikbeteg, apa pedig viselkedészavaros, ami most jött ki rajta. Anyun pedig már jó pár éve. Attól félek, h. én is viselkedészavaros/ esetleg később skizofréniás is lehetek.. Észrevettem a viselkedésemen, és anyának általában igaza szokott lenni.. (még ha rossz is..) múltkor mondta, h. te biztos skizofréniás vagy mert megint úgy viselkedsz.. nem nagyon értettem, hogy miért. Az előző iskoláimban nem éreztem jól magam, általában egyedül voltam, most viszont jól érzem magam egy új iskolában.. Úgyhogy ott nincs probléma, megtanultam hogy kell velük viselkedni, szórakozni... De anyáékkal sokat veszekszek, és van, h. észre se veszem, csak egyszer azon kapom magam, h. ordítok. Valamint régen nagyon jó fejem volt, könnyen megjegyeztem mindent.. Most meg amit kimondok egy perc múlva elfelejtem, és nem tudom miről beszéltem.. Iskolában is előfordult, hogy mondták miről beszélsz? Jól vagy? Össze vissza beszélsz.. és arra fogtam, h. jaja.. csak hülyéskedek hahaha... Hangulatzavarom is biztos, hogy van.. Mivel volt hogy egyik percben nevettem nem történt semmi rossz, de ki kellett mennem a wc-re sírni. És nem tudom, hogy mi van velem. Valamint azt szoktam hinni, hogy néznek buszon, vagy bárhol, és sokszor hátranézek, vagy inkább csak sietek, gyorsabban megyek... Ez csak mostanában jött rám. Ha tudtok valamit, kérlek segítsetek...2012. febr. 12. 22:39
1/4 anonim válasza:
Kedves egy anyád an mit ne mondjak...
Én azt tudom, hogy nem működik az öndiagnózis, tessék szépen pszichológushoz elmenni. Szívem szerint másik gyámot is kívánnék.
2/4 A kérdező kommentje:
Anya ilyen... Azért szeretem, akármiket is mond néha, tudom hogy beteg... De valami kezd rajtam is kijönni úgy érzem....
2012. febr. 12. 22:58
3/4 anonim válasza:
na pont a skizofrénia az amit nem lehet interneten keresztül diagnosztizálni...amugy lehet hogy doki lesz a vége.ha még nem vagy 18 akkor kevesebb gyógyszerrel kezd a pszichiáter,de valamit felír amit be kell szedni,onnantól meg úgyis game over van...
4/4 anonim válasza:
pszichiáter, pszichiátriai gondozó, pszichológus. Ahova sikerül eljutnod. Legjobb lenne mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!