Mi az összefüggés a lábaim és a csípőm között?
Figyelt kérdés
Kb két éve x lábaim lettek, nem volt mindig ilyen, csak kialakult. A dokit felkerestem, azt mondta, hogy a csípőm miatt. Még kezelésen nem voltam, ezt is csak telefonon érdeklődtem meg, mert jó barátunk, és ezt mondta. Faggattam volna tovább is, csak sietett. Mit gondoltok, mit jelenthet ez, hogy a csípőm miatt alakultak furcsán a lábaim?? Ha valakinek vannak hasonló tapasztalatai, léci írjátok meg!! Köszi!!2009. jún. 3. 10:07
1/3 anonim válasza:
Valószinűleg valamilyen okból deformálódott a csípőd.Menj el ortopédushoz,mielőtt még komolyabb gondjaid lesznek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem vizsgáltasd meg magad vele, telefonon nem lehet ilyen diagnózist kiállítani, főleg ha valaki még siet is. Ha háziorvos a doki ismerősöd, be fog utalni ortopédiára, ahol szakemberek állapítják meg, hogy a csípőd okozza-e az x lábat, vagy sem. ...Miért pont két éve? Történt akkor valami? Baleset, ilyesmi? Vagy akkor vetted észre először?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kb két éve, régebben nem voltak ilyenek a lábaim..sőt... :) Nem történt baleset, ez tök magától alakult ki. Sajnos. De mindenképp elmegyek orvoshoz, és drukkoljatok, hogy ne legyen semmi komoly! :) Köszi hogy írtatok!!
2009. jún. 3. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!