Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Muszáj lenne a kontroll?

Muszáj lenne a kontroll?

Figyelt kérdés
Crohn beteg vagyok. Az egy krónikus bélgyulladás. Egy ideje nem vagyok valami fényesen, arany erem is lett ami ennél a betegségnél jelentheti azt is,hogy rákmegelőző állapotba kerültem. Fáj a hasam és miközben a mosdóban vagyok,hányingerem van és furcsa érzésem van a hasamban. Ma pedig fekete volt a székletem,ami elvileg azt jelenti,hogy alvadt vér van bennem. Nem merek orvoshoz menni mert félek az eredménytől.
2012. febr. 11. 10:05
 1/5 A kérdező kommentje:
És az az egy gondom van még,hogy a kontroll nálam a béltükrözésből állna. Na most az viszont pokoli fájdalom. Azt a fájdalmat még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom,de tényleg!!!! És félek attól,hogy kiderül,hogy rákos vagyok. Akkor nem tudom mit csinálnék. Mert ha olyan meg műtik,de terjedhet tovább is. Ha pedig már annyira elterjedt,akkor kiültethetik a vastagbelem végét a hasfalamra egy zacskóba és oda ürítenék. A végbélnyílásomat meg bevarrnák. :S
2012. febr. 11. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el kontrollra. Sajnos a crohn is (csakúgy mint az adenoma bélpolip) rendszeres ellenőrzést igényel. Tudom miről beszélsz a tükrözéssel kapcsolatban... Nekem már 2 is volt és valóban pokoli DE szükséges. Nálam egy polipot vettek le anno, ami miatt bizonyos időközönként át kell esni kontrollon. Nekem március elején lesz a következő :( Hidd el jobb, ha a bajt időben veszik észre. Én is csak ezért vállalom be... 31F
2012. febr. 11. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
hát az se kutya akkor:S tudom,hogy muszáj:S csak az az érdekes,hogy elvileg az orvosnak azzal kéne kezdenie a vizsgálatot,hogy nyugtatót és fájdalomcsillapítót ad...főleg ha fekvő betegről van szó... és elvileg köteles megkérdezni,hogy altatást igényel-e a beteg. Na most nálam mindezek elmaradtak amikor kórházban voltam...:S
2012. febr. 12. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kórházban vették ki a polipot, de nekem se adtak semmit előtte. Csak olyan jó "magyarosan" bele a közepébe :(
2012. febr. 12. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
hát kb. ez akkora szemétség amúgy!!!! nekik csinálnám meg egyszer ugyanezt mindenféle gyógyszer nélkül! De legalább a gyomortükrözésnél adtak érzéstelenítést. jó mondjuk az csúnya baleset lett volna,ha ott nem kapok:S
2012. febr. 12. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!