Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kezeim bedagadtak, fejem fáj,...

Kezeim bedagadtak, fejem fáj, szivem nyom, mitől?

Figyelt kérdés
A kezeim többször dagadtak már be, a szívem fél éve nyom néha és szúr.. ez mitől lehet?
2012. febr. 10. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt csak orvos tudja mitől lehet. A háziorvos megcsináltatja a szükséges vizsgálatokat.
2012. febr. 10. 15:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel sokat segítettél, köszi:) Ezt mindenki tudja.. de volt valakinek hasonló?
2012. febr. 10. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:

"fel eve!" Kedves kerdezo ez nem egy influenza, amivel szorakozni lehet,

tehat mar az orvoshoz kellett volna menned, mielott vinnenek!

Veraramlassal van a problema, tehat feltetlen orvosi kivizsgalas!

2012. febr. 10. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Had nyomatékosítsam azt, amit az előttem szóló mondott:

Ha nem mész el orvoshoz, akkor marha mindegy, hogy mi megmondjuk-e, hogy mi a bajod, mert rövidesen úgyis feldobod a talpad.

Mivel itt érdeklődsz, hogy mi a bajod, ez számomra nem jelent mást, minthogy leszarod, és csak 2 percet vagy hajlandó feláldozni a drága mindennapjaidból arra, hogy megtudd, vajon mi lehet a problémája az egyik legfőbb szervednél. Ha neked ennyire számít ez a dolog, akkor hogyan van pofád elvárni, hogy más foglalkozzon vele?! Tudjuk nagyon jól, hogy ide a "hullámos a körmöm, mit tegyek" szintű kérdések valóak... és nem az, hogy néha "beszakad a melkasom mondja má meg vki hogy a xanax jó e rá"

remélem tudtam segíteni

2012. febr. 10. 15:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Na idefigyelj "előző hozzászoló"! Az írásod alapján inkább veled vannak súlyos problémák amit kezeltetni kellene ugyanis feltételezem önértékelési vagy hasonló pszichés jellegű problémákkal küzdesz nemhiába a "xanax" jeligéd.. szerintem normális kulturált módban is lehet segíteni de a te segítségedre nem vagyok rá szorulva kössz! Többiek.. egyértelmű hogy orvos, de attól még lehet másnak is ilyen jellegű panasza..
2012. febr. 10. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Bokád is dagad néha? Fájdalom mozgásra, fizikai aktivitásra jelenik meg, vagy erősödik akkor? Olyan érzés, mintha ránehezednének a mellkasodra? Ha igen, akkor ez bizony angina lesz, a szívinfarktus előfutára.
2012. febr. 10. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Inkább a jobb lábfejem fáj néha illetve a szívemnél mintha téglát nyomnának rá, vagy mintha egy villám csapna bele.. :( köszönöm a kedves hozzászólásodat!!:)
2012. febr. 12. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!