Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni ennyire...

Mit lehet csinálni ennyire durva hajhullás esetén? Lehet egyáltalán csinálni valamit?

Figyelt kérdés
Nővéremről van szó, tehát nem elfogultságból mondom, hogy durva, mert tényleg az! Olyan váll felettig érő haja van, de ha egy ritka fogú fésűvel csak egyszer is belekotrunk a hajába, hát rengeteg haj kijön. Szegénynek alig van már haja, mindig copfban hordja, mert kiengedve látszik, hogy bizony vannak helyek, ahol már egyáltalán nincs neki. Festeni évek óta nem festeni, de a fodrász is mondta, hogy erre a fejre nem is mer hajfestéket kenni. Nővérem hónapok óta (vagy van az már év is) szed mindenféle vasat, multivitamint, illetve próbálja ezeket a Bánfi készítményeket, Varga cseppeket, de változatlan. Hozzájön ehhez az is, hogy epilepsziás, tehát elég erős gyógyszereket szed. Szerintem ez a gyógyszer a ludas, mert egy időben nekem is nagyon hullott a hajam, de néhány hónapos kúra és odafigyelés után elmúlt. Mit csináljon?
2012. febr. 8. 10:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Én sürgősen elmennék bőrgyógyászhoz.Ő majd tovább küld vizsgálatokra.Állhat pl. emésztőrendszeri működési zavara háttérben vagy valami amire így nem is gondolna az ember.A lényeg, hogy ez valami betegség/zavar jele is lehet, és amíg azt nem szüntetik meg, addig nem valószínű, hoyg elmúlna.Emelett talán konzultálhatnátok azzal az orvossal aki az epilepsziás gyógyszert kiírta, hátha hasonló összetevőkkel van más fajta is.

De elsősorban bőrgyógyászhoz mennék.

2012. febr. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!