Lyukas fog? Meddig húzható?
Most vettem észre, hogy lyukas az egyik örlő fogam. 2 hónap múlva tudok csak fogorvoshoz menni. Gond ez?
Fáj, de vagy ez miatt vagy a bölcsességfog miatt.
Minél tovább húzod, annál biztosabb, hogy ki kell húzni, vagy gyökérkezelni kell. Ez a "csak két hónap múlva tudok menni" tipikus szöveg a félelemre és a gyávaságra. Holnap is el tudsz menni vagy a jövő héten, bármikor, csak akarni kell!
Én is félek a fogorvostól, mégis rendszeresen járok ellenőrzésre, annak ellenére, hogy nagyon gondosan ápolom a fogaimat és nagyon jó fogaim vannak. Félek, gyáva vagyok, de legyőzöm, mert azt tartom szem előtt, hogy ha most nem vigyázok a fogaimra, nem megyek időben dokihoz, akkor ötven vagy hetvenévesen csattogtathatom a protkómat vagy ijesztgethetem a gyerekeket a fogatlan, rusnya szájammal, mellesleg szétmegy a gyomrom, a szívem stb. a rossz fogak miatt. Szóval: én ezt nem várom meg, megelőzöm - tedd te is ezt! Menj szépen dokihoz, mielőbb! :)
Nem az.. 2 hónap múlva jutok el oda, ahol van a fogorvos.. Ahova eddig jártam horibilis összeget kér, amit már nem tudok megfizetni.. Aki el tud vinni a másikhoz és egyben ő találta nekem akkor tud csak arra menni.
Volt már tömve a fogam nem 1*.. Egyáltalán nem félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!