Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik agyag kapszula?

Létezik agyag kapszula?

Figyelt kérdés
Minap láttam egy műsort ami az agyagról szól hogy a legjobb méregtelenítő, és az egyik doki vízbe kavarva itta, lehet ilyet Magyarországon szerezni?
2012. febr. 4. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

" az egyik doki vízbe kavarva itta"

Nagyon képzett orvos lehet!Én csak vegyész vagyok!Elmondanád hogyan méregteleníti a szervezetet valami ami a bélen átmegy csak?A bélben felszívódás van kiválasztás nincs!Az agyagban nincs felszívódó anyag semmi.A máj a méregtelenítő szerv nem a bél!

2012. febr. 4. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Agyag - Pallas lexikon

Az Agyag viztartalmu aluminiumszilikát, mely a földpát vagy a földpátot tartalmazó kőzetek elmállásakor keletkezik. A viz és a levegő széndioxidjának oldó hatása alatt kioldódik a földpátból a kálium- és nátriumszilikát és képződík az agyagszubsztáncia, melynek teoretikus képlete Al2O3.2SiO2+2H2O. Ez megfelel százalékban: Aluminiumoxid (Al2O3) 39,56, Kovasav (SiO2,) 46,50, Viz (H2O) 13,94 összetételnek."

Tudod hol van ebben méregtelenítő anyag? A kitalálója agyában!

2012. febr. 4. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:

" az egyik doki vízbe kavarva itta"

Az egyik KURUZSLÓ, itta vízbe kavarva kedves kérdező.

2012. febr. 4. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A Bolus adstringensben is ez van. A bélben köti meg a mérgező anyagokat, természetesen nem szívódik fel. Szóval előző válaszolók: kicsit olvassatok utána mielőtt írtok valamit.
2012. febr. 4. 20:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is így tudom köszönöm!
2012. febr. 5. 12:46
 6/6 schatis válasza:
Külsőleg használják a kozmetikában, gondolom azt sem tudják megmagyarázni a vegyipar mágusai. És az állatvilágban is bevált módszer a méregtelenítésre. De kapszulában nem kapható. [link]
2013. jún. 4. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!