Van olyan injekció vagy valami megoldás amitől soha többet nem jön meg a havim?
Mielőtt bárki elkezdené hogy ez áldás meg ilyenek... én CSAK a kérdésemre szeretnék választ kapni.
Köszi:)
A méhedet nem fogják kivenni csak úgy. Az elkötés meg nem szünteti meg a menzeszt, csak nem esel teherbe.
Ami esetleg megoldás lehet, az az injekciós fogamzásgátló. Depo-provera a neve. Jó esetben teljesen elmarad tőle a menzesz. Egy adag 3 hónapig hat, aztán újra be kell adatni.
A hátránya, hogy annyi mellékhatása van, mint az állat. Vmi statisztika szerint csupán a nők 17%-nak nincsen vele semmi problémája. Fórumokon utánaolvashatsz. Pl. elég gyakori, hogy vki összevissza vérzik tőle, vagy épp egyáltalán nem múlik el a vérzése és ki kell kaparni.
Meg hát a nemzőképesség is elég nehezen áll vissza utána, szóval lehet elfelejtheted utána a gyerektémát.
De mi bajod a menzesszel? Nem akarsz gyereket se?
Köszi utánanézek.
Egyszerűen rühelem az egészet. Meg az ilyen nőies dolgokat is. Nehéz lenne elmagyarázni meg minden,de inkább érzem magam fiúnak mint lánynak.Tudom hogy ez betegesen hangzik ( voltam már pszichológusnál is). Mindig is fiús voltam. 12 évesen mikor először megjött már akkor eldöntöttem hogy mikor " nagy" leszek megszabadulok minden nőies dologtól. Hála ezt megkönnyíti az a tény hogy teljesen lapos vagyok. Meg a külsőm sem lányos. Csak ugyebár ez a vérzés téma mivel jelentkezik emlékeztet arra a tényre hogy lány vagyok.
Szegénykém:( Ismerősöm is pont így volt, mint te. Mesélte, hogy műtét előtt már napi szinten gondolt az öngyilkosságra. De sajnos most sem egyszerű neki, bár azt mondja, szinte felszabadult.
Ha gondolod szívesen megkérdem tőle, hogy mi volt a menete a dolognak és mennyi ideig tartott elintézni.
A férfivé válást az oep nem támogatja. Ha ezt szeretnéd akkor kezdhetsz dolgozni.
A menzeszt pedig nem lehet megszüntetni...
köszönöm:)
Már dolgozom úgyhogy nem akadály a pénz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!