Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom?

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és 4,3-as átlaggal vettek fel a gimnáziumba. Most vagyok harmadéves és az átlagom le ment 3,1-re. Lehet, hogy velem van a baj, hogy nem tanulok, de én mindig megpróbálok tanulni, de sosem sikerül. Mindig valami a gondolataimba "ütközik" és mindvégig arról kezdek el gondolkodni. Meg nem tudok koncentrálni, mint régen.

2012. febr. 2. 16:00
 1/5 A kérdező kommentje:

Nem rég olvastam egy régi cikket: [link]

Ebből az 1. és 3. "gond" van velem.

2012. febr. 2. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Sportolj, lehetőleg olyasmit amit szabad levegőn lehet csinálni. Vitamin-nyomelem bevitelre is figyelj oda.
2012. febr. 2. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Időbeli átfedés miatt az első válasz elküldése után olvastam a kérdéshez fűzött megjegyzésed, és most látom, hogy elsőre is fején találtam a szöget. Ha előbb nézem meg a linket, akkor is ezt tanácsoltam volna. Legfeljebb annyit tennék még hozzá, ha kevésnek bizonyulnának amiket eddig javasoltam, megpróbálkozhatsz pluszban Bilobilt szedni. Az első kettő betartása nélkül azonban ez mit sem segít.
2012. febr. 2. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2012. febr. 2. 18:18
 5/5 Weitz Tercsi válasza:

Teljesen normálisan működsz. A tested először az alapvető feltételeket hozza rendbe.Mint fázás. szú, nyom, éhes vagyok. Vagy ábrándozom...mert..

Ha ezeket rendbe tetted, akkor következhet csak a tanulás.

További kérdéseidre szívesen válaszolok.

2012. febr. 5. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!