2/4 anonim válasza:
Én kisebb darabokra vágnám, sóznám, borsoznám és fokhagymával bőven bedörzsölném. A legjobb, ha hagyod, hadd járja át húst az íz. Egy tepsibe tegyél zsírt!-nem olajat! és tedd bele a húst. Önts rá egy kis vizet fedd le alufóliával és mehet a sütőbe. Krumplipürével tálalnám.
3/4 anonim válasza:
Jó vastagon bekenni Dijoni mustárral, sózni, olajban fokhagymával állni hagyni, lefedve hűtőben. Másnap tepsibe zsírt, bele a húst 2 dl vízzel, alufóliával lefedve párolni közepes lángon 30-60 percet (sütőben). Fóliát leszedni és készresütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!