28 évesen már majdnem teljesen megőszültem. Ez normális?
Sajnos én is hasonló cipőben járok. 25 évesen vannak ősz hajszálaim, úgy értem, észrevehető mennyiségben. Ismerőseim próbálnak rávenni, hogy kezdjem el festetni a hajam, mert egyébként sötét színű a hajam, és így az ősz hajszálak még jobban elütnek színben. De én eddig sem festettem a hajam, s ezután sem akarom.
25/L
egyik volt osztálytársam már általános 5. osztályban elkezdett őszülni. nála is valószínűleg genetika (bár nála családi gondok is), hiszen az apukája is huszonöt-hat éves korára majdnem teljesen ősz volt már.
dehát... festesd be;)
természetesen festem, már évek óta. előtte soha nem akartam, de mióta látszódnak az ősz hajszálak, igen. amíg nincs túl sok, addig nem gáz.
de amikor olyan nőket látok, akiknek nagy fekete- fehér hajuk van, szerintem nagyon ronda... én nem vagyok szőrtelenítés-hajfesték-műköröm sznob, mindenki nézzen ki úgy, ahogy akar... de az erőteljesen őszülő haj szerintem simán csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!