Dr. Lenkei Életerőről vélemények?
Figyelt kérdés
1 éve szedtem, de abba hagytam, mert nagyon sok támadás érte és nem tudtam, hogy kinek higyjek.
Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?
(tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de azóta hátha változtak a vélemények)
2009. máj. 31. 13:43
1/9 anonim válasza:
olvasd el a könyvét...ha ez nem győz meg, akkor semmi és senki.a gyógyszeripar hatalmas biznisz. a támadások ezért érik. ha sok az egészséges ember, nem lesz akkora a profit a gyógyszergyártók számára. ez olyan mint a vízüzemű autó. már réges rég feltalálták, de ez nem hozna akkora hasznot...
2/9 anonim válasza:
bocs előző vagyok.még annyit, hogy én is szedtem "hatalmas" mennyiségű vitamint, igaz ez nem lenkei csomag volt, hanem összeválogattam magamnak. csak pozitív véleményem van róla, nekem rengeteget segített. azóta antibiotikumok után is csak végső esetben nyúlok, inkább a természet adta lehetőségeket használom ki. engem pl marhára dühít, hogy különböző gyógyszereken feltüntetik milyen gyógynövény kivonatot tartalmaz. könyörgöm akkor beszerzem azt a gyógynövényt, és azt használom. egyébként a sulimban több tanár is "lenkei csomagot" szed, és érdekes, de ők sohasem hiányoznak betegség miatt...sajnos...:)
3/9 anonim válasza:
én nem hiszek benne, "művitamin". inkább egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. Mellesleg ismerek aki szedte, és azt mondja zöldes volt tőle a vizlete:D
4/9 anonim válasza:
művitamin?:O sajnos manapság nem lehet gyümölcs-és zöldségfogyasztással elegendő vitamint juttatni a szervezetbe. így ilyen művitaminokra szorulunk. persze 20-30 évvel más volt a helyzet, akkor még tartalmaztak a zöldségek, gyümölcsök vitamint éppen eleget.(első voltam)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Elsőnek: Te milyen vitaminokat válogattál össze magadnak?
2009. máj. 31. 16:03
6/9 anonim válasza:
biztos van benne valami, nyilván a gyógyszergyáraknak is megvan a maga érdeke. de ettől függetlenül nem látom a lenkeit a nagy megmentőnek, aki szembeszállva mindennel segít az embereknek. olvastam a könyvét és nekem kicsit túl sok volt a fantasztikus gyógyulásról szóló könnyes beszámoló. szerintem a lenkeinek pont ugyanolyan érdeke húzódik a dolog mögött, mint a gyógyszeriparnak, mindenki a maga kis malmára hajtja a vizet. a lenkei is elég jól meggazdagodott belőle. én abban biztos vagyok, hogy senkit sem érdekel a mi egészségi állapotunk, a lenkei sem álmodik rosszakat a tudattól, hogy minket átvernek. én a magam részéről gyógyszerrel sem tömöm magam, de méregdrága szintetikus vitaminnal se, mégsem vagyok beteg szinte soha. szerintem a jó bornak nem kell cégér, azaz ha mindaz, amit a lenkei ír igaz lenne, akkor mindenki ezt szedné és senki se lenne beteg. mert a könyveben a rákostól a meddőig az epilepsziáson és a depresszióson át mindenki meggyógyult. na ez az, amit nem hiszek és amiért azt gondolom, amit írtam.
7/9 anonim válasza:
szedtem 1000 mg-os c-vitamint ez a legfontosabb. e-vitamint ennek más a mértékegysége, de ebből valami 400ast...meg halolaj kapszulát, búzafű kapszulát (ez szintén nagyon fontos) huuu de már azóta rengeteg féle vitamint szedtem:) először is nézd meg lenkei mit ajánl, és aszerint válogasd össze, én is így próbáltam. persze valahol lenkei is siker- és pénzorientált lett. de az alapötlet nem rossz, és van benne logika. engem meggyőzött, éppen elég érvvel támasztotta alá a gondolatait. egyébként a cenzúrázott egészség úgy tudom sikerkönyv lett. tehát mégis csak érdekel egy szélesebb réteget.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi az őszinte válaszokat
2009. máj. 31. 23:02
9/9 anonim válasza:
Én is olvastam a könyvét. Ne dőlj be mindennek, amit ír. Sok igazság van a szavaiban, de azért el kell osztani ezt is legalább kettővel, mégis a vitaminját meg a könyvét akarja eladni! Inkább a szemléletemen változtattam kicsit,csak akkor eszek gyógyszert, ha muszáj, ami nem súlyos, megpróbálom megoldani tabletták nélkül. De tudni kell, hol a határ, mi az, amihez már a természetgyógyászat kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!