Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagywc után kicsi seb a...

Nagywc után kicsi seb a gáton? Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja nagywc után a végbélnyílásom és a hüvelybemenetem közötti részen (ez a gát?) egy picike seb lesz. Olyan, mintha kitágult volna, és kicsit szakadt volna. Kb annyira vérzik, mint vércukorszintmérésnél az ujjunk. A székletemmel nincs semmi baj, nem kemény, nincs székrekedésem. De mit tudok csinálni vele? Egyátalán miért van? Nagyon kellemetlen..

2012. jan. 31. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van egy fertőzésed, és ez marta ki a bőröd. Esetleg megemlíthetnéd a háziorvosodnak, hiszen elég régóta tart. Addig is szerintem a babapopsi krémek jót tennének, de ezt ne vedd készpénznek.
2012. jan. 31. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:

kemény széklet...kirepedt,ennyi.ha nem fáj kakilásnál akkor nem annyira gáz. nekem egyszer berepedt és utána egy honapig szenvedtem mert ugye folyton szétnyilik.

de pici repedések néha voltak nálam eddig is de másnapra begyogyult.

körömvirág krémmel kentem. nagyon nehezen gyogyul.

ha valakinek sulyosabb a repedése, általában össze kell varrni.nema vérzés miatt hanem mert nem gyogyul be.

lazitsd a székleted valamivel. rostok,igyál sokat stb

2012. jan. 31. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:

ja most nézem nem kemény bocsi.nem érezted ahogy repedt?

mert elöfordul hogy van benne valami csontszilánk vagy élesebb valami és az is kivághatja.

2012. jan. 31. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Repedés. Hát őszintén volt egy szorulásos időszakom, amikor kemény volt a székletem. De nem tudom, hogy ekkor kezdődött-e. Mostanában már nem kemény, de még mindig újra és újra szétnyílik. Amúgy a pár hónap max 2 :)
2012. jan. 31. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy abban az idöben meggyengitette.az a baj ezzel hogy nekem is hiába gyogyult be innentöl már sosem lesz a régi és soha nem merek ugy wc-zni hogy akkor durr bele. mindig ovatosan.
2012. febr. 1. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!