Nekem nem vált be.
Kipróbáltam, mert vény nélküli, de annyit is ér.
Az első pár kenésnél mintha enyhült volna, aztán semmi javulás.
Drága is ráadásul szerintem..
Szia! Mi 5 napja használjuk, és kicsit hatott. Viszont van egy kozmetikustól vett krémem ami felnőtteknek való de ekcémára is jó és 1 alkalom után gyönyörű sima lett a kislányom bőre!!!! Már 2 hete amúgy nagyon csúnya pikkelyesen hámló seb volt a fején kezén is, és ez egy csodaszer!!!
Ebben a krémben van hylauron sav ami eltávolítja a felső hámréteget és nyugtató is van benne. Sajnos magyar írást nem találtam a neten róla, de a dobozában van leírásom. Dermaceutica atopra a neve és kifejezetten nagyon száraz bőrre való hipoallergén hidratáló egyébként.
(Debreceni vagyok, itt tudsz venni. )
ja, ezt anyukámtól kaptam, azt mondta 3000 ft volt. az exxema repair is annyi a kicsije meg 2000 de már a felét mi lehasználtuk 5 nap alatt.. A dermoceutica-ból meg csak egy pici kell (50 ml-es)
jobbulást!
Nekem nem használt. Az első pár alkalommal mintha enyhült volna tőle az ekcémám, de aztán már semmit sem ért.
Nekem egy kevert kenőcsöt ír fel mindig a bőrgyógyász, olcsóbb és hatékonyabb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!