Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, h ilyen hullámok...

Miért van az, h ilyen hullámokba tör rám az ideg? Volt már ilyen másnál is?

Figyelt kérdés
Olyan könnyen mérges leszek mostanában, eddig nem volt ez rám jellemző. Nem értem h mi a baj velem.
2012. jan. 30. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy mostanában valami miatt feszült? Magánéleti, munkahelyi gondok? Ez okozhatja. Próbálj esténként egy bögre citromfűteát inni. Ha nem segít, az orvos tud enyhe nyugtatót, feszültségoldót kiírni
2012. jan. 30. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Még csak fősulira járok. Most fogok végezni.
2012. jan. 30. 11:39
 3/4 csacsi2 válasza:
Sokszor előfordul. Ilyenkor próbálok hatni az elmémre (több-kevesebb sikerrel).Nyugodt típus vagyok és sokszor ráhagyom a dolgokat (hülyeséget) másokra. Ez egy idő után megbosszúlja magát és kitör mint a vulkán. Orvosilag Enyhe nyugtató, emberileg meg önkontroll (nekem a racionalitás, hogy minek van és minek nincs értelme) az ami segíthet!
2012. jan. 30. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom vizsgahegyek, szakdolgozat van előtted. Plusz még a kérdés, hogy hogyan tovább! Ezért vagy ideges. Próbálj futni , úszni, jógázni, hátha segít!
2012. jan. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!