Mitől van az hogy minden hónapban beteg vagyok megfázom ugyan azok a tünetek?! (15 (L) )
A kislànyom van ugyanìgy (9 èves). A doki azt mondta, gyenge az immunrendszere, de nem vitamin tablettàkat javasolt, hanem "termèszetes" vitamint, gyumolcsoket, zoldsègeket, naponta tobbszor. ès mèg azt is mondta, hogy ha van penèsz a lakàsban, az a betegsèg ujra meg ujra elojovèsèt okozza, mert a penèszben megtelepednek a bacik. Nem tudom, van-e nàlatok penèsz, vagy nyirkos-e a levego bent, esetleg dohos a szoba valamilyen rèsze. Ott megmaradnak a bacik, ès Te ùjra megbetegszel... sok-sok szelloztetèst ès mèg tobb vitamint ajànlok!
ès persze vègleges gyògyulàst.
köszönöm a válaszokat!
ha beteg is vagyok akkor is megyek iskolába,és ha iskolában vagyok nem tudok rendesen enni mert rohanok az órákra és pihenésképpen tanulok, a szobámat most fogjuk felújítani mert penészes a fal egy része.hétvégén viszont 10-11-ig szoktam aludni de azért felkelek fél5 kor szokás szerint mint ha iskolába mennék és nehezen alszom vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!