Miért volt hányingerem a kv után? Talán vérnyomás?
Figyelt kérdés
tegnap hogy tiszta esős borult idő volt, én is bágyadt voltam, bambultam , hiába nem voltam fáradt. az ilyenen napokon azért küldöm a koffeint rendesen. suliban ittam 2 energiaitalt, d.u. 2 kv-t. felpörögni ezek után sem sikerült, viszont a 2. kv után nem sokkal olyan hányingerem lett émelygéssel vagy 5 percig, hogy azon gondolkodtam na lehet ez most sok volt kicsit. aztán amilyen hirtelen jött el is múlt. ez lehetett amiatt hogy talán nagyon megdobta a vérnyomásomat? nem szokott az értékeivel baj lenni csak belegondoltam hogy lehet sok volt a koffein már... ezt a hangulatomat meg foghatnám talán a frontra de 18 évesen hülyeség lenne...2009. máj. 30. 14:37
1/3 anonim válasza:
18 évesen nekem már simán volt fejfájásom fronttól...de amúgy a sok koffein és a kávé nem túl jót tesz a gyomrodnak, elsavasítja és ez okozza a hányingert például.Nem véletlenül írják hogy max napi 1 db energiaitalt lehet meginni.
2/3 anonim válasza:
Huuha, 2 energiaitaltol meg 2 kv tol asszem most az intenziven lennék...
Sokakat " megzavarnak" az idojàràsi frontok, valszeg emiatt voltàl bàgyadt.
Nézd, a kàvé azonnal emeli a vérnyomàst, ràadàsul te kettot is lekuldtél,bàr akkor inkàbb a fejed fàjt volna ( ettol persze okozhat hànyinegrt)
én a kolàtol vagyok igy, energiaitalt egyàltalàn nem iszom, kàvét is inkàbb koffeinmenteset, de ha napi 4-5 pohàr kolàt megiszom, egész este émelygek..
Te pedig szerintem vagy kàvézz, vagy energiaitalozz, ne egyutt a kettot!
3/3 A kérdező kommentje:
lehet rosszul fogalmaztam meg nem egymás után ittam a kettőt. csak ugyanazon a délutánon. bár tudom nem sokat változtat rajta. én sem szoktam általában ennyit inni ezekből meg nem igazán keverem, csak most tényleg elég hullának éreztem magam. azért köszi mindenkinek a válaszokat
2009. máj. 30. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!