Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akinek volt már spinális...

Akinek volt már spinális érzéstelenítésben része, akár szülés akár más miatt, leírná hogy hogyan történt?

Figyelt kérdés

gondolok itt arra hogy fájt e, mennyi idő, (nekem térd műtétem lesz) és ha beadják a gerince melltartó maradhat e rajtad, meddig tart az érzéstelenítés hatása stb..

sokat segítene köszi...

2012. jan. 29. 17:21
 1/3 babigabi ***** válasza:
Az a lenyeg hogy jol adja be az aneszteziologus orvos, jol ertsen hozza, hogy hova kell beszurni. En mar 3-szor kaptam 2-szer szülesnel, 1-szer egy mütetnel. Nem fajt, csak a labom nem ereztem es nem birtam felemelni. par ora es visszajön bele az erzés. Amikor beadjak akkor egy nyomast ereztem a hatamban, meg levegöt kell venni amikor beadjak. Viszont ereztem hogy pisilnem kell, de az istennek nem birtam kinyomni a pisit, igy a szülesznö preselte a hasam ahol a hugyholyagom van es ö pumpalta ki belölem a pisit.
2012. jan. 29. 22:39
 2/3 babigabi ***** válasza:
Meg elfelejtettem irni, hogy ülve adjak be, jol elöre kell görnyedni, a hàtad domboritani.
2012. jan. 29. 22:40
 3/3 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen,hát remélem tudja a doki a dolgát..mivan ha rosz helyre ad?
2012. jan. 29. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!