Az normális, hogy ha amikor fulyom ki az orromat akkor véres a papírzsebkendó?
Figyelt kérdés
szinte álandoan ilyen már azt hiszem 2hete biztos2012. jan. 29. 01:00
1/7 anonim válasza:
Természetesen nem, főleg két hétig.
Az ha annyira erőlteted a fújást és elreped egy hajszálér még előfordul, de az nem két hétig tart. A legközelebbi lehetséges alkalommal keresd fel a háziorvosodat, ő valószínűleg be fog utalni fül-orr-gégészetre hogy megnézzék mitől van. Okozhatja komoly probléma is, magyarán nem vicc. Nekem az is furcsa hogy ennyi időt vártál vele.
2/7 anonim válasza:
Valószinü hogy nagyon száraz helyen tartózkodsz, tegyél párologtatót a szobába főleg ahol alszol.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a komoly válaszokat! majd amikor birok elmék a dokihoz!
2012. jan. 29. 01:59
4/7 A kérdező kommentje:
És ez lehet, hogy attól van, hogy cigarettázom már 3-4éve?
2012. jan. 29. 11:37
5/7 anonim válasza:
Nekem azóta van ez, amióta dohányzom, kb. 3 éve. Szerintem a cigifüsttől kiszárad az orrom és azért.
6/7 A kérdező kommentje:
értem, kösz szépen :D
2012. jan. 31. 15:57
7/7 anonim válasza:
Nekem is kicsit véres szokott lenni,azért mert száraz a szobámban a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!