Tudom hogy furcsának fog tűnni de egy 13 éves lány mit kezdjen magával?
Figyelt kérdés
Szóval magántanuló vagyok egy 200 fős faluban lakom és a környéken csak egy barátom van de ő nem annyira aktív :) Szóval tudom hogy ez még nagyon-nagyon korai de a bátyám eléggé vad és hát úgy érzem kezd lerántani a mélybe, és szeretnék valami olyan dolgot ami ebből kiránthat de egyszerűen nem tudom mit csináljak...segítség!!!!2012. jan. 28. 10:17
1/1 anonim válasza:
Hát az interneten elég sok mindent meg lehet találni. Merre van ez a falu? Mi az, hogy a bátyád kezd lerántani a mélybe? Te mit szeretnél valójában csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!