Ultrahangos zsírbontás. Vélemény?
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem a felkaromból nem megy le a zsír. Mindenhonnan máshonnan fogyok egyenletesen, fenékről is, csípőről is, combból is, derékból is, mindenhonnan. De a felkarom meg se moccan. Nem tudom, hogy én miért vagyok ilyen szörnyszülött, de aránytalanul vastag a felkarom a testem többi részéhez képest. Úgyhogy elkezdtem kavitációs zsírbontásra járni kozmetikushoz, és azt hiszem 5 kezelés után nagyjából 1,5 cm ment le mindkét oldalon. Ez nagyon soknak számít, ahhoz képest, hogy mennyire meg se moccant. Jah és jobban "lelóg" a bőr, ami azt jelenti, hogy a bőr nehezen húzódik össze, de a zsír tűnik alóla elfele. Szóval rá kell feszesítenem edzéssel, meg krémmel. A lényeg, hogy hat a kavitáció, csak feszesíteni is kell.
Most a nővéremmel gondolkozunk rajta, hogy összedobjuk a pénzt egy saját gépre, mert neki a szülés óta a hasáról nem megy le a zsír. Ő is mindenhonnan fogyott, de a hasáról nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!