Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A bokám nagyon szokott fájni...

Zoli 19 kérdése:

A bokám nagyon szokott fájni munka után, miért van?

Figyelt kérdés
Nyomásérzékeny is még pedig a sarkam tájékán ha nyomkodom ott nagyon tud fájni, mit vegyek vagy tegyek rá hogy ez elmuljon?
2009. máj. 29. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincsen bokasüllyedésed, vagy lúdtalpad? Nekem ezek ugrottak be így elsőre. Ilyen esetben segíthetnek a talpbetétek.

Vagy esetleg tartásproblémád?

2009. máj. 29. 09:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokat állsz munka közben, attól is fájhat. Én tavaly nyáron napi 12-14 órát álltam a forróságban, szinte szünet nélkül. Két hétig bírtam, aztán úgy bedagadtak a bokáim, hogy a doki azt mondta, ilyet még nem látott. Először lilultak, a végén már feketedtek.:S

Szerintem mindenképpen kérdezz meg egy orvost, mert ha magadnak elkezded kenegetni, azzal nem biztos, hogy elérsz valamit. Az első pár napban én se foglalkoztam vele, hogy fáj, aztán majdnem trombózis lett a vége.:S (23 évesen)

2009. máj. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!