Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdemes ezzel megkeresni a...

Érdemes ezzel megkeresni a háziorvost? Egyáltalán, hogyan kezdjek majd bele?

Figyelt kérdés

Nagy valószínűséggel pánikbeteg vagyok. Azt terveztem, hogy holnap ellátogatok a háziorvosomhoz, hogy adjon valami beutalót egy pánikbetegség vizsgálatra pszichológushoz, mert az elmúlt pár napban a szokásosnál intenzívebben előjöttek a rohamok.

Ez így nekem mind szép és jó elhatározás terén, de nem tudom, hogy hogyan is kezdjek hozzá.

Tehát addig megvan, hogy elmegyek az orvoshoz, leülök, megvárom, hogy szólítson, de utána hogyan tovább?

2012. jan. 24. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ne az öndiagnózissal kezdd. Mondd el, mikor, milyen rohamaid voltak, mit éreztél. Ugyanúgy A tüneteket, mintha torokfájással és lázzal mennél oda.
2012. jan. 24. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
"Jónapot kívánok, doktor úr, azzal fordulok Önhoz, hogy... (itt elmondod a marhaságaid)... és véleményem szerint nem ártana egy pszichológust felkeresnem. Arra gondoltam, esetleg pánikbeteg vagyok. Önnek mi a véleménye erről, illetve szükséges beutaló egy ilyen vizsgálathoz?"
2012. jan. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!