Elocom krémet kaptam a kezem ekcémája miatt? Ez már a 3. krém, amivel kísérletezik a bőrgyógyász. Ti mit kaptatok ekcémára? Érdemes ezt kipróbálni? Ráadásul szteroidos.
Figyelt kérdés
Egyáltalán mitől alakul ki az ekcéma? Mindenhol mást olvasok, ti hogy tudjátok, akik már régóta benne vagytok? Nekem 3 éve van és csak ősztől tavaszig, és még nincs meg rá a jó kenőcs, nem használt idáig semmi. Nagyon száraz, nagyon berepedezett, néha ki is van vörösödve, és sokszor fáj is.2012. jan. 24. 14:04
11/12 anonim válasza:
A szteroidokkal én is mindig így jártam. Úgy érzem, csak elnyomja azt ami ki akar jönni, ami ezért máshol kitör. A kezemet kezelve például hamar előjött a mellkasomon, a nyakamon, mindig kicsit "újabb" verzióban.
Az égvilágon semmi nem gyógyítja meg az ekcémát kívülről. 20 év után jöttem rá, hogy a táplálkozásommal befolyásolni tudom a bőröm állapotát, és azóta nem eszem húst (ezt nem a bőröm miatt, de biztos, hogy ez is jót tesz), a legtöbbet viszont a tejtermékek és a cukor elhagyása segít. Ha nagyon csúnya a bőröm, teljesen leállok velük, ha pedig nagyon megkívánok egy sütit vagy édességekez, utána pár napig jobban odafigyelek. Beválik!
12/12 anonim válasza:
Az ekcémád lelki eredetű. Először a pszichoszomatikai hátterét kell megkeresned és megszüntetned. Feltehetően Te egy olyan személyiség lehetsz aki, önmagát kissé háttérbe helyezi, talán az önbizalmadon is kellene erősíteni és az önmagad iránt érzett szeretetet növelni. Keresd a neten is lelki okot és főként szeresd jobban magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!