Hogyan lehet a mézet gyorsan ikrásítani?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 09:30
1/3 anonim válasza:
melegítsd fel,majd hirtelen hűtsd le
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. jan. 22. 10:10
3/3 szabóméhészet válasza:
egy teáskanál vagy evőkanál már kristályos mézet kell beletenni.
a gyümölcscukor molekulák jobban fognak kristályos szerkezetben kapcsolódni a már kristályos állapotban levő gyümölcscukorhoz és a folyékony méz néhány nap vagy hét alatt be fog kristályosodni.
Nyugaton ahol a vásárlók nem szeretik a folyékony mézet eleve krémesitik a mézeket.Beoltják a folyékony mézet kristályossal,beköt majd mint a húsdaráló,olyan géppel apróra darálják.Ezáltal könnyen adagolható krémmézet kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!