Nőhetek még? 165 cm vagyok és 16 éves
Figyelt kérdés
Olyan alacsonynak tartom magam nőhetek még vagy milyen vitaminokkal lehetne segiteni vagy szerekkkel?2012. jan. 21. 01:21
1/7 anonim válasza:
áhh nemhiszem megmaradsz ilyennek, amúgy nem vészes
2/7 anonim válasza:
Attol függ .. én pl 14évesen 150cm voltam most 18 évesen 192 vagyok .. szoval valószinóleg még böven
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha fogsz is, nem sokat, de amúgy pont jó a magasságod.
4/7 anonim válasza:
Az attól függ, hogy lány vagy-e vagy fiú. Fiú még sokat nőhet 16 éves kora után.
5/7 anonim válasza:
A fiatal szervezet 21 éves koráig növésben van. Akkor kiderül mekkora leszel valóban.
6/7 anonim válasza:
23 eves no vagyok, es csak 162 cm vagyok :( en is kicsinek erzem magam, de kitartas :D biztosz noni fogsz meg kicsit hisz meg csak 16 eves vagy, de en nem tudok semmit amitol noni lehetne sajna
7/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok s nem akarok átlagmagasságú lenni....
2012. jan. 22. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!