Mi a véleményed arról, hogy orvosok pénzt KÉRTEK szülésért, altatásért, érzéstelenítésért?
Ez szinte mindenhol így megy. Van pár kivétel, de nagyon ritka.
Ugyan ez nem szülés, de az én nőgyógyászom gyakorlatilag az életemet mentette meg. A varratszedéskor adtam neki némi pénzt.. Ha szülni fogok, ő lesz a választott orvosom, neki fogok adni pénzt.
Nyílván az orvos sokkal nagyobb felelőséget vállal mint egy mást dolgozó ember. De az szerintem nem jelenti azt, hogy mindenért pénzt kell kérni. Neki ez a munkája, ezt kell csinálnia. Ennyi erővel most a pl. a tanár is kérhetne mert dolgozatokat javít. Vagy még lehetne példákat mondani.
És akárhogy nézzük az orvosokat nem holmi féle régi autóval járnak, egyik se kínaiból ruházkodik. Ha új kocsira van pénz akkor kajára is.
Más meg havi 80.000 ft-ból él meg. Az meg ugye majd eszik valamit..
hááát...ha már a felelősséget szóba hoztad, azért nem örülnék ha a 70tonnás pótkocsist vezető is így gondolná... :-/
Meg az építész sem...sőt, a liftszerelő sem...
Na, most feltalálták a csövön a lyukat. Eddig nem így volt?
Mellesleg van orvos a családban, és ez a 140 ezertől a csillagos égig egy f*szság. Egy darab munkahely esetén kb. 100 ezer havonta. Egy átügyelt éjszaka 2000 Ft. Az más kérdés, hogy az ember persze, hogy elvállal amennyit csak tud... Van, hogy elmegy péntek reggel, és vasárnap ér haza. Pedig két kis gyereke van. És nincs luxusvilla, nyaraló, márkás ruhák, semmi. :D Ha az orvosoknak ilyen jó Magyarországon, akkor menjetek, tanuljatok! Gondolom nem fog gondot okozni, hogy nem hagyhatod el az országot. Végülis arany életed lenne. :)
én soha nem adtam hálapénzt és nem is fogok.
súlyos betegségem volt, 2 évet kórházban voltam nagyjából
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!