Elfog mulni? (zsibbaszto spray)
Figyelt kérdés
nagyon faj a derekam de csak egy pontban ha lepek futok es ha pedig megnyomom nagyon ott ahol van derektajt az a ket godor fele abbol az egyik.. mind1. egyebkent nagyon sokat sportolok heti 2edze kezilabda es 3 edzes roplabda+ 4 tesiora. es az a bajom h megkerdztem a tesitanart ninsen-e valamilyen ezestelenito vagy zsibbasto spray nekik es befujta nekem egyzer haromnegyed 8-kor reggel majd amikor ereztem hogy mulik a(z a keves) hatasa megeyszer befujta ez kb. 10 ora kornyeken lehetett es azota van egy nagyon sotet voros de majdnem fekete folt ott ahol befujtak nekem. lehet hogy tul sokat fujtak ra es veralafutasos lett? mert uye verboseg miatt zsibbad le?! mennyi ido mire elmulik??2012. jan. 19. 15:43
1/2 A kérdező kommentje:
meg mindig nem mult el:(
2012. jan. 19. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!