Miért viszketek? (Részletesen alább. )
Nagyon durva, mert nekem ugyanez a bajom! ( 15F)
Csaláncsípés-szerű kiütések nincsenek rajtam, inkább nagyon apró kiütések, amúgy teljesen ugyanez. Elvileg semmire nem vagyok allergiás, de a mosóporra gyanakszom, mert azt nem tudom, hogy arra allergiás vagyok-e.
Morbid ötlet, de lehet, hogy attól a sok sz@rtól van amit megeszik az ember a mai világban. Nem tudom.
Nagyon nem mindegy, mit eszik az ember... meg kell figyelni, mitől jön ki.
Nekem is éveken keresztül vizsgálták mindenemet, nem jöttek rá a pontos okára.
Gyógyszert kerülni!
Ahol most élek, nem klórozzák a vizet, ez nagyon jót tett a bőrömnek.
Továbbá a Rossmannban találtam megfelelő szert:
Isana MED termékcsalád, a piros, ureás változat. Szagtalan szinte, nincs benne vegyszer, alkohol, stb. viszont cink van benne, phanthenol és rengeteg urea. Ráadásul elég jó ára is van. Fürdéshez urea duschgel, majd a testápolója és szinte panaszmentes lettem.
Próbáljátok meg, hátha :-)
Ja és a szóját, zellert tartalmazó dolgokat kerüljétek... az allergiavizsgálat nem mutatta ki, de 99% hogy nekem azok fogyasztása okozza részben... szójalecitin, mint emulgeálószer a leggázabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!