155-157cm-hez kb. hány kg az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
És hogyan tudnék könnyen fognyi?
14/ L
2012. jan. 14. 15:55
1/5 anonim válasza:
Ugy 47-50 kilo lenne az ideális de ez attol fugg hogy nézel ki.Ha izmos vagy és nem log a zsír sehonnét akkor lehetsz tobb is.Igazábol a test osszetétele számít nem a kilok.Ha fogyni szeretnél ne egyél édességet,fehér kenyeret.Ajánlom a halat,sovány húst, zoldséget, rozskenyeret és tornázni vagy kocogni hetente legalább háromszor minimum 45percet.Konnyen fogyni nem lehet mert konnyen vissza is hízod
2/5 anonim válasza:
én 58kilo vagyok
hetente egyszer sportolok egy órát (zumba) +heti 2 tesi órám van, 5, max6után nem eszem semmit(ha nagyon éhes vagyok valami gyümölcs) minden nap viszek a suliba gyümölcsöt is a szendvicshez, sokat iszok...nem sokat, de lassan fogyok pár kilot (nyáron 62kg voltam) 14/L
3/5 anonim válasza:
Az sem írtad hány kiló vagy, így honnan tudjuk, hogy kéne fogynod vagy sem. Szerintem Te is csak egy olyan lány vagy, akinek tökéletes az alakja, és még sincs kibékülve magával.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
utolsó: ..nem -.- xd am 57-58kg vok. :/
2012. jan. 15. 10:26
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Teljesen normális a testalkatod! Nem kell egy grammot sem fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!