Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan betegség, hogy...

Van olyan betegség, hogy valaki megáll a növésben?

Figyelt kérdés
És ha létezik, milyen jeleket lehet felfedezni a testen? Vagy esetleg az lehetséges, hogy az izomzat még nőne de a csontozat megáll?
2009. máj. 25. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Igen léteznek ilyen betegségek.Endokrin,azaz hormonális probléma áll a háttérben,ha úgy érzed,vmi nincs rendben,akkor szerezz beutalót egy endokrinológushoz.Egyébként honnan gondolod?Kifejtenéd bővebben?
2009. máj. 25. 16:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Hát mostmár 22 éves vagyok,155cm. Pl. mind a két térdemnél a belső félen van ilyen'daganat' szerűség!olyan mintha x lábam lenne. nekem ez a duzzanat inkább izomnak tűnik és ebből gondolom h valami nincs rendben!

Az izületeim is recsegnek ropognek(bár nem tudom ennek lehet e köze hozzá!

Ebben a korban még lehet valamennyi javítanom a magasságomon?

2009. máj. 25. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
egyébként fiú vagy vagy lány?hát nem tudom,h lehet-e javítani,magadtól már nem nagyon fogsz nőni ebben az életkorban,mesterségesen meg erre a célra hormonokat szoktak adni,de azt a dokik se nagyon javasolják és csak olyan esetekben szeretik alkalmazni ahol feltétlenül fontos,mert különben 120cm lenne az illető,de sztem te nem vagy azért olyan alacsony,h ilyesmire lenne szükséged.Bár az,h az ízületeiddel nincs vmi rendben,sztem nem elhanyagolandó.Fájnak is?Esetleg mondd el a körzetiorvosodnak h mi a probléma(magasságod+ízületek) és kérj endokrinológushoz beutalót,lehet h vmelyik hormonszinted nincs rendben és kezelni kell feltétlenül,ha így van-nem a magasság miatt,de lehet h nincs semmi baj:)de azért sztem érdemes utána járnod.
2009. máj. 25. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!