Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj. Eltört?

Nagyon fáj. Eltört?

Figyelt kérdés
Tegnap Edzésen hátraestem és lecsaptam a kezem a padlóra. azonnal elkezdtett fájni. Nem lilult, nem dagadt, csak álladóan szúr az alkarom. tudom mozgatni, persze nagyon fáj... nem akartam a szüleimet terhelni, hogy menjünk kórházba, mert nagyon messze van, és este is volt... meg hó... úgyhogy inkább azt mondtam, hogy nem fáj annyira. Eltörhetett? vagy valami komoly történt?
2012. jan. 11. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha eltört volna, lila lenne, dagadt és meg sem tudnád mozdítani annyira fájna. Szerintem csak megzúzódtak az ujjperc csontok, ami valószínűleg néhány napon belül el fog múlni. A borogatás, pihentetés segíthet.
2012. jan. 11. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
én a helyedben bemennék a balesetire. Lehet akár ínszalagszakadás vagy porcleválás, ami nem dagad, nem kékül. Tapasztalat. Jobbulást!
2012. jan. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!