Tényleg igaz, hogy az aquaworldbe csak meztelenül illetve törölközővel lehet szaunázni? De ugye utána a jakuzziba és a medencébe már felvehetem a fürdőruhám? Nem szeretném mindenkinek megmutatni magam "ott"
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 19:18
11/12 anonim válasza:
9-es leoltónak:
Biztos személyesen érintett téged a beírásom. Na látod, te tényleg pont ennyit érsz, hogy ezt megválaszoljam neked a hangnemed miatt. Mivel nem az a bajom, hogy szaunázni meztelen testtel kell-e, ha úgy az igazi. De ha nincs színvonalas körülmény ehhez, pl. emberek viselkedése, igénytelenek, nincs megfelelő higiénia, ajtónyitogatás, mert „nagyon meleg van” …akkor ne menjen szaunába. Ha lepedő nélkül ülnek rá egyesek a deszkára, így engem ne oktass a kultúráról, „kedves”.
12/12 anonim válasza:
Atyaég! Pontosan tudta hogy ruhamentes nap van. Mégis bement fürdőruhában és még neki áll feljebb, amikor felhívják figyelmét a szabályokra.
Atyaég! Ezek felnőtt emberek!
Ha ott lettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!