Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen pattanások ellen mit...

Ilyen pattanások ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne hogy a fájdalmas gyulladt púpos pattanással ami még nem érett meg, mit lehet kezdeni? Hogyan tudják a kozmetikusok ezeket kiszedni ugy hogy a púp az eltünjön? Itthon általában ha egy ilyet megnyomok akkor nemjön belőle semmi + nagyobb is lesz. Megosztána velem valaki azt a titkot amivel minimum a puklit eltudom tűntetni? :D

2012. jan. 6. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogkrém:)Én egy ismerősömtől kaptam ezt a tippet,rá kell kenni egy kis fogkrémet és rajta hagyni éjszakára,nekem mindig bevált,leviszi a gyulladást!
2012. jan. 6. 14:26
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszod! :)

igen, ezt énis kiprobáltam, egy ideig hatásos volt de aztán egyik reggel ugy keltem fel hogy a fejemnek azt a részét ahova fogrémet kentem, ott egy mély heg volt :S elég durván kimarta, azóta nemigazán probálkozom vele. Meg az ilyen puklis patiknál nemnagyon használ, vagyis nálam nem enyhítette a púpot. Inkább éretteknál vált be. Olyanra gondolok aminek nincs ugymond "feje", ami nálam fájdalommal aztán púppal kezdődik, meg szerintem másnális :)

Meg valamelyik sokáig megmarad. vagyis a fájdalom meg a piros folt az elmúlik, meg a púp is enyhűl, de ha hozzá érek akkor még érezni hogy van egy kis púp, szabad szemmel nem látni. Azt hallottam hogy ezvalami betokozódás.

2012. jan. 6. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Amelyiknek nincsen közepe, azt jobb ha nem bántod, mert csak rontasz rajta. Fertőtlenített tűvel is meg lehet szúrni azt, amelyiknek látszik, h hol a közepe, de nem akar kijönni belőle a cucc, mert akkor már lesz egy útja, amin ki tudod nyomni. Viszont, ha nem találod el és úgy nyomkodod meg, akkor csak jobban begyullad.

Szerintem ezeket inkább hagyd érni egy kicsit, utána sokkal szebben lehet őket kezelni. És ha sok tejterméket eszel, azok is tudnak ilyen pattanásokat okozni. Nekem sokkal szebb lett a bőröm, amikor leálltam a tejes dolgokkal.

2012. jan. 6. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is voltak, vannak is néha ilyenek:( nem tudok rá sajnos hatásos ellenszert, de szerintem is az a legjobb, ha nem nagyon nyomkodod, mert akkor csak nagyobb lesz. kicsit türelemmel kell lenni
2012. jan. 6. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Marha sok ilyenem volt (már nem az, hogy beterítette az arcom, hanem hogy mittomén, 1 mindig volt épp), és azalatt az idő alatt tényleg arra jöttem rá, h nem szabad, még csak hozzájuk érni sem. van, amelyiknek lesz közepe, azt legyilkolhatod, amelyiknek nincs, annak idő kell... és sajna utána is hegesedik, néha, pedig egy ujjal nem értem hozzá...
2012. jan. 7. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
MEGJELENT ERRE A BŐRPROBLÉMÁRA EGY KIVÁLÓ MAGYAR TERMÉK. A neve VERMIX SZÁRÍTÓKEVERÉK forte. Ezt újabban a DM- SZAKÜZLETEIBEN SZINTE MINDENHOL MEG LEHET VENNI. KATTINTS A GOOGLIBAN A VERMIX KOZMETIKUMOKRA ott mindent megtudsz róla. A MEDILINE NAGYKER ÉS AZ ÁRKÁD fszt.-I BIOBOLTJA IS FORGALAMAZZA. hALÁLI JÓ. SZIASZTOK.
2012. jan. 8. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!