Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Probiotikumokkal kapcsolatos...

Probiotikumokkal kapcsolatos tapasztalatokat írnátok?

Figyelt kérdés
Ki mire szedte, illetve hatásos volt e?

2012. jan. 6. 03:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Hasmenés után szedtem, hamar helyre jöttem. De ha antibiotikumot szed valaki arra is kell a probiotikum, mert a bélflóra sérül. Ha valakinek folyamatosan hasmenése van, vagy puffad akkor is nagyon jó
2012. jan. 6. 06:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Még lehagytam, ha a bélflóra nem jó, szorulást is okoz, ezért nagyon jó a probi 1980.05.20 este 9kootikum kúra
2012. jan. 6. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
bocs, hogy oda került az az időpont -(
2012. jan. 6. 08:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha az a szülinapod, akkor egyidősek vagyunk:) Nekem szorulás, puffadásra kellene kipróbálni, mivel a népi praktikák nem váltak be. Amúgy evés közben vagy után jobb bevenni, vagy mindegy?
2012. jan. 6. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan szedd be, használni fog na meg ha veszel szűztea kapszula forte, és minden este lefekvés előtt beveszel egyet, akkor a probiotikummal együtt nagyon hamar rendbe jössz. Nem az én adatom, ettől 3x idősebb vagyok :D
2012. jan. 6. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen problémára kezdtem el egy normaflore-kúrát, de sajnos nálam semmit se ért.
2012. jan. 9. 11:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Általában a normaflore hasmenésre hatásos. De hogy a szorulásra melyik a jó nem tudom. Most lactívot szedek negyedik napja, de még nem érzek változást eddig. Viszont találtam a neten olyat hogy mikrorostos hummel biogél. Ez egy magyar szabadalom és nagyon oda vannak tőle. Viszont 5000 pénz! Lehet beruházok rá.
2012. jan. 9. 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:
A mikrorostosgélről én is olvastam. De sokat azt írták, hogy a székrekedésük megszünt viszont nagyon gázosodtak tőle. Meg ha egy kúrát csinálsz az sokkal több, mint 5000.
2012. jan. 9. 23:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát én így is puffadok, akkor legalább WC-zni tudjak.
2012. jan. 9. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Én most a Jutavit Probiotikum Plusz + prebiotikum kapszulát próbálom ki. Nagyon ajánlották ..
2012. jan. 31. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!