Vajon vakbel betegsegem van? Vagy csak tul ijedos vagyok?
Figyelt kérdés
Van amikor erzem hogy picit fajna, de inkabb a labam zsibbad! Nincs hanyingerem mas tuneteim, sot ha felhuzom a labbam az sem faj csak ha erosebben nyomom akkor igen Mondjum szerintem akkor sokkal tobb tunet lenne, es nem csak ereznem hanem nagyon fajna! Szerintetek? Lehet hogy en vagyok tul ijedos es bebeszeltem magamnak hogy vakbelem van, de azert irok ide is!2012. jan. 5. 18:55
1/3 A kérdező kommentje:
Igen elfelejtettem!
13/F
2012. jan. 5. 19:00
2/3 anonim válasza:
a vakbélnél először a köldöknél fáj a hasad,émelyegsz,lázas is lehetsz meg hányhatsz is,aztán a hasad jobb oldalon ,alul kezd el fájni.szerintem nincs vakbeled ,de ha nagyon fáj szerintem menj el dokihoz
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
Viszont nem faj annyira, sot mostmar meg annyira sem :D
2012. jan. 6. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!