Refluxgyanúval kaptam beutalót gasztroenterológiára. Milyen vizsgálatokra számíthatok? 16/L
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 13:57
1/7 anonim válasza:
ÚÚÚÚHHH..........hát nem irigyellek.
Szerintem a gyomortükrözést nem fogod megúszni.
Sok sikert és jobbulást!
És bocsi az őszinteségért!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem túl kellemes betegség, az biztos... Köszönöm a segítséget. :)
2012. jan. 4. 14:16
3/7 anonim válasza:
Tudom, nagyjából 10éve kínlódok vele.
:(
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jobbulást! Milyen gyógyszert kaptál? Milyen tünetek javultak tőle?
2012. jan. 4. 14:29
5/7 anonim válasza:
Refluxon(lansoprazol) nevezetű gyógyszert szedek napi 1x 30mg.Szinte semmi panaszom azóta. Néha egy kis gombócérzés a torkomban, de semmi más...
Most akarok kipróbálni egy új alternatív kezelési módot, fehérakáctea, a Bükki Füvesember ajánlotta.
Kipróbálom.
Üdv
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Neked volt kellemetlen a leheleted? Abban segített a gyógyszer?
2012. jan. 5. 18:03
7/7 anonim válasza:
Huha, én cask egy évvel vagyok idősebb nálad, én holanp megyek ugyanezzel a problémával, Te esetleg nem tudod ez az egész mennyi időbe telik? Ajánlatos- e utána iskolába menni? Már ugye aznap. Mert reggel lenne nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!