A hajból kimutatható a korábban használt drog (fű vagy hasonlók)?
A haj havonta átlagban másfél centit nő de ez egyénenként változó de ez az átlag.
A mérgeket ki lehet mutatni és ennek alapján határolják be mikor kerülhetett a szervezetbe.
Úgy tudom mintha a kábszert ki lehetne mutatni de hogy a füvet is azt nem tudom.
Végül is ha valami bekerül a vérkeringésbe az kapcsolatba kerül a hajhagymával is.
Azt nem tudom mennyire kerül a vérkeringésbe a füst és meddig marad ott stb.
Az emberi haj kicsit olyan mint a fáknál az évgyűrű.
Egy csomó dolog kimutatható belőle.
Annyi időre visszamenőleg amíg le nem vágattad,kb 12-14centit nő évente.Számold ki a hajad hosszából.
De nem hinném hogy emiatt aggódni kellene, hasonló vizsgálatról még nem halottam.
Szerintem ez még nem elterjedt dolog.
Ki lehet mutatni a hajból és szőrszálakból is, vagy akár a körömből is, azonban ezt nem tekintik megfelelő mintahordozónak, ez miatt nem is használják. Az amfetaminszármazékok kimutathatók belőle jól, de csak hetekkel később (növekedés miatt).
A vér, vizelet, nyál és verejték sokkal alkalmasabb rá, azonban az utóbbi kettőben csak rövid ideig van jelen.
Még hozzátenném az előbbi válaszomhoz: A THC a használat gyakoriságától függően a vérből pár nap után még kimutatható, vizeletből egy-két hónapig.
Hogy a hasonlók alatt mit értesz nem tudom, az amfetaminszármazékok ennél jóval rövidebb ideig, pár napig mutathatók ki vérből és vizeletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!