Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a betegek a...

Igaz az, hogy a betegek a haláluk előtti napon váratlanul sokkal jobban érzik magukat?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi lehet ennek a magyarázata?
2012. jan. 3. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán az lehet a magyarázat, hogy valóban kezdenek jobban lenni, erőre kapni, és ezért el is bízzák magukat.Túl gyorsan jön a felépülés néha és azt hiszik, most már mindent szabad nekik, mint egy egészségesnek,alaposan belakmároznak, vagy fizikailag lesznek a kelleténél hirtelen aktívabbak, de a frissen felépült szervezet , ezt még nem bírja el, szerintem ennek következtében halnak meg aztán hirtelen.
2012. jan. 3. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen ez tényleg igaz. Apukám is a halála előtti két napban sokkal jobban érezte magát. A magyarázatát nem tudom, de olyan, mintha a szervezet még egyszer utoljára összeszedné magát.
2012. jan. 3. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

Dédnagymamám, és nagyapám is így volt. A magyarázatát nem tudom.

2012. jan. 3. 09:55
 4/5 anonim válasza:
Szerintem tudat alatt történik mindez. Nekem édesanyám rákos volt, már nagyon rosszul érezte magát,de karácsonykor még vendégül látta a családot, ki tett magáért, és másnap éjjel pedig elhunyt... Pedig nem érezte magát jobban, egyszerűen szerintem érezte tudat alatt, hogy neki ez az utolsó alkalma, hogy megmutassa, mennyire szeretett minket, és ezért nagyon össze szedte minden erejét.
2012. jan. 3. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó: sajnálom anyukádat, meg is könnyeztem rajta :"(

Én is hallottam már erről, de nem tudom, miért van.

2012. máj. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!