Nem találom a cuccaimat, hogy keressem?
Figyelt kérdés
Sok dolgot nem találok és nem tudok visszagondolni,hogy hova tehettem!Van erre valami gyógyszer,ami javítja az ilyen jellegű problémát?2009. máj. 22. 09:27
2/9 anonim válasza:
Az én "gyógyszerem" az, hogy mindig mindent ugyanarra a helyre teszek (vissza), ahonnan elvettem. És ezt a szokást éppen azért alakítottam ki, hogy ne legyek a saját figyelmetlenségem áldozata. :)
Nekem bevált.
3/9 A kérdező kommentje:
Jaj nee :-) Másodiknak:én is oda rakom vissza és sehol nincsenek,szellemről nem tudok :-)
2009. máj. 22. 10:11
4/9 anonim válasza:
Akkor nincs más ötletem. Mert ahhoz ismernem kellene a körülményeket... (mik "kelnek lábra", többedmagaddal élsz-e együtt...)
Azért remélem előbb-utóbb megoldódik a probléma! :)
5/9 anonim válasza:
Nagyon jól erősíti a memóriát a BILOBIL kapszula.
Jó hatású még a SZÓJALECITIN kapszula (napi 1200mg mennyiségben), ezt diákoknak is ajánlják, mert könnyebben tudnak tanulni tőle, az erőnlétet is fokozza, vizsgaidőszakban hatékonyan segít a hajnalig tartó tanulásban.
6/9 anonim válasza:
a csenőmanók miatt van az egész :)
7/9 anonim válasza:
Velem is van ilyen gond de én ha szedek gyógyszert elfelejtem azt is h hol van! Úgyhogy.... :):S:(
8/9 A kérdező kommentje:
A férjemmel és a kislányommal élek de ők sem találják :S Szegény már újakat vesz mindenből nekem,fogja a fejét.Nem találom a fényképezőmet,töltőmet,levespor meg ilyenek :O Csenő manók? Hova szokott bújni? :-DDDDD
2009. máj. 22. 15:34
9/9 anonim válasza:
szia!szerintem keress fel 1jó neurológust!Nem akarlak+ijeszteni,de pár neurológiai betegség így kezdődik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!