Ha rákos lennék rájönnék magamtól is? Éreznék fájdalmat, vagy valamiféle változást magamon? A petefészkem környékén mindig tompa fájdalmat érzek. Lehetséges, hogy vakbélrák, vagy daganat?
Figyelt kérdés
Pár hete voltam nőgyógyásznál ás azt mondta, hogy foltos mind2 petefészkem, írt fel gyógyszert, de nem hatott. Ő észre vette volna az ultrahanggal, ha rákos lennék? Nem akarok hülyeséget kérdezni, de nagyon félek.2012. jan. 2. 14:53
11/16 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom, hogy nem rák.
De ettől teljesen függetlenül: fájdalmad van, amire nem hatott a gyógyszer, úgyhogy én felkeresnék egy másik dokit is a helyedben.
12/16 A kérdező kommentje:
és nőgyógyászt? a másik az volt
és ha visszamegyek ugyanahhoz és mondom neki,hogy nem múlt el? :S
2012. jan. 2. 16:17
13/16 anonim válasza:
Valamiért úgy értelmeztem, hogy már visszamentél hozzá.. nem tudom miért, tényleg nem írtad. De akkor naná, menj hozzá vissza, tovább fog vizsgálódni. Ha úgy alakul, hogy ráhagyja, hogy majd elmúlik, meg ad neki még egy kis időt, majd nézz vissza később, akkor viszont ne hagyd magad, vagy azonnal irány másik nődoki, vagy háziorvos, akinek még lehetnek más szakrendeléses ötletei.
14/16 A kérdező kommentje:
rendben és azon azzal az ultrahanggal,amivel kenegettem rám ilyen valamit,meg nyomkodta biztos,hogy észre vette volna a rákot?
2012. jan. 2. 16:26
15/16 anonim válasza:
Passz. Elvileg igen, ha ott van, ahol keresi. De én ehhez nem értek, csak a saját tapasztalataimból tudok válaszolni, és aszerint igen, észre vette volna, ha a petefészkeden lenne. De hátha jön majd valaki, aki tájékozottabb ebben a témában:)
16/16 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm:)
2012. jan. 2. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!