Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet, hogy bedrogozták az...

Lehet, hogy bedrogozták az öcsémet?

Figyelt kérdés
Tegnap buliztunk, és nem is volt annyira részeg, aztán valaki megkínálta őt whiskyvel, és onnantól nem emlékszik semmire, el esett, elkezdett folyamatosan hányni és egyáltalán nem volt magánál. Ma pedig akármit eszik iszik (vizet is) azt utána negyed órán belül kihányja, nem vesz be a gyomra semmit.
2012. jan. 1. 17:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Minek lehet ilyen hatása?
2012. jan. 1. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyomorrontás, ételmérgezés
2012. jan. 1. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Drog tünetekkel nem igazán vagyok képben, a tág pupilla az egyedüli jellemző amiről tudok, de amiket írtál, az simán lehet alkohol mérgezés. Lehet, hogy az a whisky volt az utolsó csepp, amivel a mája már nem tudott mit kezdeni.
2012. jan. 1. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nos lássuk...

MDMA, Kokain, Amfetamin, Metamfetamin, egyéb stimulánsok mint kati félék, mdpv mind kitisztítana a piából + segítene jobban bírni. Ezek biztosan nem. Esetleg vmi szintetikus kannaboid por vagy GHL (gina) lehetett, de hogy ezek betartanának-e másnap is, azt nem tudom, nem hinném. Sztem csak kva részeg volt.

2012. jan. 5. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!