Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ihatuk rájuk alkoholt? Csak...

Ihatuk rájuk alkoholt? Csak mértékkel természetesen.

Figyelt kérdés
Szilveszter van és én beteg vagyok, de elmegyek bulizni. Már nem is érzem maga rosszul, csak egy picit fáj a torkom. Gócos a mandulám, a bal oldalon még mindig van genny. Kétféle antibiotikumot szedek, mindkettőt este 6-7 között fogom szerintem bevenni. Persze kis kihagyással.Az egyik a CEDAX 400 mg kemény kapszula, amiből már csak pont mára jut (napi 1x1), a másik pedig az OSPEN 1 500 00 (napi 2x2)de ezt még csak tegnap írta fel az orvos. Egyiknek a tájékoztatójában sem találtam meg kimondottan azt a részt, hogy tilos alkoholt fogyasztani, persze tudom, hogy nem a legjobb ilyenkor inni. Az lenne a kérdésem, hogy pár óra kihagyással ihatnék rájuk? Persze nem sokat, részeg semmiféleképpen sem szeretnék lenni.
2011. dec. 31. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a betegtájékoztató nem írja, hogy nem szabad akkor lehet MÉRTÉKKEL ugye:D Hidd el, egyszer ittam betegen, én mondjuk nem szedtem rá semmit, de életemben nem voltam olyan közeli kapcsolatban a WC-vel...
2011. dec. 31. 13:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, mértékkel. Kicsit jobban hatott most az alkohol mint szokott.:D Nekem úgy még nem volt problémám, hogy nem szedtem gyógyszert és betegen ittam.
2012. jan. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!