Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a sok hajszálérrel...

Mit tegyek a sok hajszálérrel a lábamon?

Figyelt kérdés
A lábaim tele vannak hajszálerekkel és még egy szép kis viszér /remélem jól írtam/ is éktelenkedik rajta. Már jó pár éve ilyen eres a lábam,de most kezdett el durvulni a helyzet. 28 éves vagyok és lassan ott tartok,hogy nem merek felvenni rövid nadrágot.Mit tehetnék?Tudtok ajánlani erre valamilyen jó kis kenőcsöt vagy valamit? Amúgy ez csak esztétikai hiba,vagy valamiféle betegség? Apukámnak is nagyon eres a lába.
2009. máj. 20. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Bázisport(báziskeverék) a gyógyszertárban lehet kapni, amit reggel és este kell meginni vízben feloldva és ez nekem segített. Lúgosítja a szervezetet és tisztítja az ereket. Olcsó szer, de hatásos... Neten utána is tudsz olvasni.:)
2009. máj. 20. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Jaj,nagyon szépen köszönöm!! Holnap rohanok is beszerezni. És neked elmúlt tőle vagy halványodott?
2009. máj. 20. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
én vadgesztenye géllel kentem ,az is halványitott rajta.
2009. máj. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!