Nagyon zavaro es ciki. Sokszor van,hogy amikor tomegben/kis helyen tobb emberrel vagyok eggyutt akkor elkezdek jobban izzadni es szellentesi gorcsom is lessz neha.> veletek is van ilyen vagy csak velem?
lehetséges, h tömegiszonyod van! anyukámnak van ez a "betegsége" ő szédül és hányni szokott tömegben. valamilyen orvos tud tanácsokat adni, hogy hogy kontrolláld!
sok szerencsét
Ez a vegetatív idegrendszer zavara. Valaminek pedig lennie kell a szituációban , ami téged zavar, különben nem jelentkeznének a tünetek. Alapvetően ezek szorongási mechanizmusok, amelyeket a központi idegrendszerrel, vagyis akarattal nem tudsz befolyásolni.
A viselkedéstherapiát akkor javasolnám, hogyha más nem vezet eredményre.
Először gyógynövénykúrát ajánlanék. Háromhetes kúrával már eredményesen le tudod nyugtatni a vegetatív idegrendszeredet
hozzászokás nélkül. Alkalmazott grogok: valeriana ( macskagyökér) komló, citromfű, orbáncfű. A forrázatba semmiféle ízesítőt ne tegyél, még akkor sem, ha kellemetlen az ízük. Az izzadást és a szellentési ingert is nagy mértékben javítani fogja.
A személyes hyhiénét javítsd fel. Ahol izzadsz ( kéz, láb, hónalj), napi egyszeri ecetes fürdővel kezeld, valamint ha társaságba mégy helyileg alkalmazz kicsit több izzadásgátló kozmetikumot.
Remélem tudtam segíteni!
Javulást kívánok!
Semmit sem tudsz ellene csinalni, csak esetleg egy picit csökkentheted.
...én igy vagyok matekórán.. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!