Van egy kiálló anyajegy a hónaljamon, és emiatt nagyon nehéz a borotválkozás. Akármilyen helyről leszednek anyajegyet, ha kérem? És ez pénzbe kerül nekem?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.2011. dec. 21. 23:57
1/2 anonim válasza:
Először is megnézik milyen típusú az anyajegy, hogy tényleg az e és jóindulatú-e stb. Ha minden ok. akkor leszedik vagy rendesen szikével vagy lézerrel. Pénzbe kerül. Néhány éve én az arcomról akartam leszedetni és amikor utána néztem akkor kb 10 ezer ft volt egy műtét. Menj el a háziorvoshoz kérj beutalót a bőrgyógyászatra és fel kell őket hívnod mert időpontot kell kérni. Legalábbis év elején még így volt.És ha már ott vagy tárgyald meg velük.
2/2 anonim válasza:
Azt orvosa válogatja, hogy kifizetteti-e vagy sem. A barátnőm múlt héten szedetett le 2 darabot. A bőrgyógyász a szakvéleményre azt írta, hogy irritációnak kitett helyen van. Egy fillért sem kellett fizetnie érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!