Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől nő a szőr? Van valami...

Mitől nő a szőr? Van valami tipp, vmilyen étel vagy bármi más, ami segíti a szőrnövekedést

Figyelt kérdés
19 éves ffi vagyok, és eléggé szőrtelen, arcszőretem minimális, emiatt kb 16 évesnek szoktak nézni:S.
2009. máj. 18. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Étel nem sokat ér... de más se, mert ez valószínűleg genetika. Esetleg menj orvoshoz, hátha valami hormonprobléma van és meg tudják oldani.

Ha gondolod szedj revalidot vagy hasonlókat, azoktól szőrösebb leszel és még a hajad is dúsul.

Én a hajamra szedtem de csak extra szőrös lettem tőle... lány vagyok szóval én nem örültem :)

2009. máj. 18. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi a tippet:), lehet kipróbálom majd a Revalid-ot, mondjuk a hajjamal nincs sok baj.

Genetikára gondolam már én is , meg tudom, hogy sokan vannak akik még idősebb korukban se túl szőrösek, de a családban az én koromban már mindenki normálisan borotválkozott, ezért nem hiszem, hogy genetika lenne!

2009. máj. 18. 19:58
 3/6 anonim válasza:
Minél többet borotválod, annál jobban nő, ha nincs szőr rajtad akkor is, mert erősödnek a szőrtüszőid.
2009. máj. 21. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, ezt már próbáltam, de pl az oldalszakállamnál nem sokat segít, vagyi sde mert szőr az nő ott is, sokszor már elég nagy is, de szőke... pedig hajam sötét barna
2009. máj. 22. 19:55
 5/6 anonim válasza:
nálunk is ez van a családban. Apukámnak is kevés szőre van, szemöldöke sincsen. Nekem is kevés szőrőm van, ettőlk függetlenül nagyon dús hajam, de nekem ez jól jön, mert lány vagyok:D alig kell szednem a lábamról a szőrt, a hónaljamban meg nem is nő. Szerintem sok lánynak bejön, ha nincs arcszőrzete a pasinak. Addig örülj míg nem nézel ki öregnek:D
2009. júl. 6. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok benne biztos de hormonnövelő tabletta
2013. ápr. 12. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!